0784.24.24.24
Contactati-ne pentru
cea mai buna oferta

Cerere ofertamonitorizare in timp real a masinilor (dispecerizare)
monitorizare consum combustibil
raportare foi de parcurs conform legislatiei spre decontare
identificare electronica sofer
urmarire sarcini de lucru sau activitate in zone de interesCAPTCHA Image [ Alta imagine ]
Home > Private: Despre noi > Valorile noastre
Home > Private: Despre noi : Valorile noastre

Valorile noastre

Ne asumam responsabilitatea pentru CALITATE
Serviciile si produsele noastre sunt “best class” in termen de valoare perceputa in relatie cu investitia facuta. Livram calitate si ne straduim sa ne imbunatatim continuu.

Drumul spre succes este INOVAREA
Inovarea conduce orice industrie spre evolutie. Inovarea este si spiritul nostru. Produsele noastre sunt in constanta evolutie si clientii nostri sunt beneficiarii ai unei achizitii ce isi creste realmente valoarea in timp fara o crestere a costurilor.

Actionam intotdeauna in spiritul INTEGRITATII
Fiecare dintre noi este responsabil pentru cele mai mari standarde de comportament, incluzand cinste, corectitudine, respect. Intotdeauna ne indeplinim promisiunile.

Valoarea noastra o reprezinta ECHIPA noastra
Produsele si serviciile noastre reprezinta incununarea efortului intregii noastre echipe si reusita noastra a tuturor.

Clientii nostri ne sunt PARTENERI inainte de toate
Alegand sa lucrati cu noi, ne alegeti ca parteneri ce va sprijina spre succesul afacerii dvs. Satisfactia noastre reprezinta confirmarea eforturilor noastre de a fi un sprijin real pentru toti partenerii nostrii.

Cultivam continuu INCREDEREA partenerilor nostri
Tratam siguranta datelor stocate prin utilizarea serviciilor noastre cu importanta cuvenita. Sistemele noastre sunt gazduita in centrul de date clasificat Tier 4 situat in West Gate business district, unde companii de anvergura precum Siemens sau Ericsson au centre de date europene sau regionale. Garantam disponibilitatea 99.995% a platformei noastre software iar accesul la sistem este securizat utilizand criptare SSL 128 biti, asigurand astfel sigurante datelor incredintate noua spre pastrare.

Furnizorii nostri sunt MEMBRI ai echipei noastre
Datoram furnizorilor noastri acelasi tip de respect pe care il aratam clientilor, si fac parte din baza constructiei noastre, doar prin acestia am ajuns sa ne bucuram de succes.

Clienti
Parteneri